Kiinteistösiivouksen palvelukokonaisuus

Laaja osaamisemme mahdollistaa myös isännöitsijöiden ja kiinteistön omistajien kokonaisvaltaisen palvelun. Tarjoamme kaikkien tilojen siivoukset omistamissasi tai isännöimissäsi kiinteistöissä. Säännöllinen siivous takaa tilojen turvallisuuden käyttäjille, mutta lisää myös viihtyvyyttä ja parantaa työskentelyolosuhteita. Palvelumme koostuu erilaisista osista, mutta tarjoamme aina huolenpitoa kokonaisuudesta. Jokaisen kohteen siivoustarpeet sovitaan aina erikseen ja paketti räätälöidään toiveidesi mukaan.

Palvelukokonaisuuden sisältö

Jokainen palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, olipa kyse sitten suuresta teollisuuskiinteistöstä, yksittäisistä tuotantotiloista tai pienen kiinteistön sosiaalitiloista. Emme tarjoa erikoispalveluja, vaan huolenpitoa kokonaisuudesta.

Kiinteistösiivouksen palvelukokonaisuus tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun kiinteistön omistajalle tai isännöitsijälle. Siivottavat tilat ja tarvittavat palvelut sovitaan aina asiakaskohtaisesti, mutta ne voivat olla esimerkiksi seuraavia:

  • myymälän sosiaalitilat
  • yrityksen varastotilat
  • erilaiset toimitilat
  • teollisuuskiinteistöt ja tuotantotilat
  • edellä mainittujen ylläpitosiivous
  • edellä mainittujen peruspesut ja vahaukset
  • edellä mainittujen ikkunanpesut tai muut vuosittain tehtävät suursiivoukset

Mikä ratkaisee kiinteistösiivouksessa?

Kiinteistösi eri tiloissa toimivien yritysten työntekijät viettävät suuren osan arkipäivästään työpaikallansa, joten ei ole yhdentekevää miten niiden siivous suoritetaan. Asianmukaisilla työmenetelmillä ja -välineillä suoritettu siivous parantaa tilojen käyttömukavuutta sekä turvallisuutta. Tuotantotilojen lattioille saattaa tippua liukasta öljyä, jolloin loukkaantumisriski on suuri. Osaava henkilökuntamme huolehtii tilojesi turvallisuudesta sekä vuokralaistesi viihtyvyydestä.

Puhtaasti palveleva siivooja, jonka tunnet

Meille yksi suurimpia valttitekijöitä ovat pitkään palveluksessamme pysyvät siivoojat, jotka tuntevat kohteensa läpikotaisin. Emme käytä vuokratyövoimaa ja takaamme, että kiinteistössäsi työskentelee aina sama siivooja. Tuttujen kasvojen kanssa kommunikaatio toimii ja tilasi sekä työntekijäsi kiittävät.