Loppusiivous tai muut erikoissiivoukset edullisesti Vantaalla

Siivousyrityksemme tekee yritysten ylläpitosiivoukset, mutta meiltä voit tilata myös erikoissiivouksia, kuten loppusiivouksen tai yläpölyjen poiston. Jos kyseessä on isompi urakka, tulemme mielellämme arvioimaan kohteen paikan päälle, jotta saat mahdollisimman tarkan tarjouksen kaikista tarvittavista toimenpiteistä. Vankka kokemuksemme myös erikoissiivouksista varmistaa, että työt hoituvat sutjakasti ja työnjälki on priimaa. Suunnittelemme ja teemme siivousprojektit aina asiakkaalle luvatussa aikataulussa.

Erikoissiivoukset:

 • Suursiivoukset
 • Loppusiivoukset
 • Vahinkosiivoukset
 • Yläpölyjen poisto
 • Lattioiden hoito

Erikoissiivouksiimme voidaan aina yhdistää myös esimerkiksi ikkunoiden pesu tai lattioiden vahausToimimme kaikkialla pääkaupunkiseudulla. Kysy halutessasi lisää Suomen Bestlaatu Palveluista tai pyydä suoraan tarjous siivousurakasta!

Kysy lisää tai anna palautetta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy
Virkatie 10
01510 VANTAA

Y-tunnus: 2306351-4
Puh: 045 318 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa