Suomen BestLaatu Palvelut Oy:n referenssit

Olemme noin 10 vuotta vanha yrityssiivouksiin keskittyvä perheyritys. Asiakkaiden tarpeet ovat meidän palvelukehityksen moottori. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja laadimme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia yritysten tarpeiden mukaisesti. Tärkeimpiä tavoitteitamme ja arvojamme ovat luotettavuus, asiakkaan tyytyväisyys, kiitettävä työnjälki ja laatu, sekä erityisesti hyvät välit asiakkaisiin. Asiakkaamme sanovat, että “siivouspalvelu on hyvää kun sitä ei huomaa, on vain puhdasta”, ja niin sen pitää ollakin. Toivomme, että meihin ollaan rohkeasti yhteydessä, kun mielen päällä on jokin siivoukseen liittyvä asia. Juuri siksi yhteydenoton pitää olla mutkatonta ja helppoa. Asiakkaanamme saatte aina oman yhteyshenkilön, johon voitte olla tarpeen mukaan yhteydessä. Olemme täällä teitä varten. Pyydä tarjous ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Lininko säätiö

Arvostamme, että työntekijät ovat samat ja mahdolliset korjaukset tehdään välittömästi. Toimintamme luonteesta johtuen ajoittain siivousajoissa vaaditaan joustavuutta ja Suomen BestLaatu Palvelut Oy on pystynyt joustamaan meidän aikataulujen mukaisesti.

Päivi Tjäder, Koskikodin johtaja

Haasteena meillä on tilojen pölyttömyys, joka vaatii huolellisuutta siivouksissa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja täsmällisyyteen.

Ari Vepsäläinen, työnjohto

Meltex logo

Sopimukseen kuuluu mm. toimistosiivoukset, saniteettitilojen siivoukset, hallin lattian pesu, ikkunoiden pesu ym. Suomen BestLaatu Palvelut Oy on hoitanut siivoukset moitteettomasti. Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun ja tarkkuuteen.

Tuomas Tuomi, Yksikön päällikkö

Myllypuron Apteekki

Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun ja työntekijöiden täsmällisyyteen.

Maria Ivars, Apteekkari

HopLop

Toimintamme luonteen vuoksi kohde vaatii erityistä puhtautta, koska toimimme lasten parissa. Suomen BestLaatu Palvelut Oy:n työn laatu ja toimivuus on ollut moitteetonta ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä heidän työhönsä.

Hanna Aheristo, Puistonjohtaja

Pyydä tarjous