Taloyhtiösiivouksen palvelukokonaisuus

Taloyhtiön tiloista kannattaa pitää huolta, sillä asiantuntevalla huolenpidolla voidaan tietyt kalliit kunnostustarpeet siirtää tai välttää jopa kokonaan. Kohteen mukainen siivous pitää esimerkiksi maalipinnat pidempään hyväkuntoisina ja säännöllinen peruspesu sekä vahaus vähentävät lattioiden kulumista. Koska palvelukokonaisuutemme räätälöidään aina asiakkaamme toiveiden mukaan, laadimme taloyhtiöllesi oman ylläpitosiivoussuunnitelman. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta turvallisuus- ja hygieniavaatimuksista, jotta asukkaidesi viihtyvyys pysyy huipussaan.

Palvelukokonaisuuden sisältö

Meillä jokainen palvelukokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Yksikään palvelu tai toiminto ei ole meillä erikoispalvelua, vaan kaikki hoituu samalla sopimuksella. Sinä määrittelet siivouksen tavoitteet, me hoidamme homman!

Taloyhtiösiivouksen palvelukokonaisuus voi sisältää seuraavia osa-alueita, mutta sitä voidaan täydentää tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

  • säännöllinen porraskäytävien ja hissien siivous
  • säännöllinen taloyhtiön yhteiskäyttöisten tilojen siivous
  • lattioiden peruspesut ja vahaukset tiettyinä ajankohtina
  • ikkunoiden ja ikkunapuitteiden pesu
  • käytävämattojen imurointi ja puhdistus
  • pesutupien siivous
  • VSS-tilojen siivous
  • ja niin edelleen…

Me huolehdimme asukkaidesi viihtyvyydestä

Siisti koti on jokaiselle tärkeää, eivätkä rappukäytävät sekä taloyhtiön muut yhteiset tilat ole poikkeus. Helppoja keinoja parantaa asukkaiden viihtyvyyttä ja antaa hyvän kuvan taloyhtiöstä. Taloyhtiösiivouksessa korostuu pitkäaikainen sitoutuminen sekä laadukkaat välineet. Onhan sanomattakin selvää, että saunan puhtaudesta on huolehdittava eri välinein ja työtavoin kuin tuulikaapin matoista ja kosketuspinnoista. Valitse siis osaava ja luotettava kumppani!

Tutut kasvot ja sovitusti siistiä

Yrityksemme toimintaperiaatteisiin kuuluu vakituiset työntekijät jokaisessa kohteessa. Emme käytä vuokratyövoimaa, vaan siivouksesta huolehtii aina samat tutut kasvot. Näin haluamme varmistaa sujuvan kommunikaation sekä kohteen jokaisen nurkan tuntevan siivoojan. Pidämme kohteestasi huolta kuin omastamme.