Toimistosiivous Helsinki

Siistissä toimistossa niin ajatus kuin työtkin luistavat takkuilematta. Kun siivous on ulkoistettu ammattilaisille, ei kenenkään tarvitse kinata kollegoiden kanssa siitä, onko pölyt varmasti pyyhitty tai kuka siivoaa kahvitahrat lattiasta. Olipa kyse muutaman neliön toimistosta, tai useampia kerroksia käsittävästä avokonttorista, Suomen Bestlaatu Palvelu Oy pitää ne puhtaana. Työntekijöillämme on vankka kokemus toimistojen ja julkisten tilojen siivoamisesta. Ammattilaisten tietotaidolla ja välineillä siivousjälki on aina ensiluokkaista ja siivous tehdään huomaavaisesti ja tarkasti. Suomen Bestlaatu Palvelu Oy:n jäljiltä puhdas ja raikas tarkoittaa lisäksi myös hygieenistä.

Toimiston siivous myös Vantaalla ja Espoossa

Sijaitseepa toimistosi missä tahansa pääkaupunkiseudulla, tilaa siivous meidän kauttamme. Näin varmistat tasalaatuisen siivousjäljen ja viihtyisän työympäristön ympäri vuoden. Siivousyrityksemme toimii Vantaalta käsin, mutta toimistosi voi sijaita missä tahansa pääkaupunkiseudulla. Siivoajamme liikkuvat näppärästi kohteesta toiseen omien välineidensä kanssa. Toimiston siivous tehdään teille parhaiten sopivaan aikaan, haluamallanne aikavälillä.

Toimistosiivous Helsinki, Vantaa, Espoo | Toimiston siivous ja sopimussiivoukset luotettavasti

Sopimussiivoukset

Toimiston sopimussiivous säästää työntekijöiden aikaa olennaiseen ja pitää tilat takuulla siistinä. Sopimussiivouksen ansiosta asiakasvierailut toimistossanne eivät ole kauhistus, vaan tilat ovat aina yhtä edustuskelpoiset. Ota yhteyttä, niin räätälöidään siivouspalvelu vastaamaan toiveitanne. Käydään yksityiskohdat yhdessä läpi ja me teemme tarjouksen siivouksesta. Aloittaa voimme vaikka heti!

Kysy tarjous säännöllisestä toimistosiivouksesta Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa Suomen Bestlaatu Palvelu Oy:ltä – ota yhteyttä jo tänään.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme!

Kysy lisää tai anna palautetta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy
Virkatie 10
01510 VANTAA

Y-tunnus: 2306351-4
Puh: 045 318 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa