Toimistosiivous Espoo

Palvelemme kaikenkokoisia yritysasiakkaita tarjoten heille toimistosiivouspalveluita Espoon seudulla. Räätälöimme toimistosiivouksen aina asiakkaan toiveiden mukaan. Huomioimme toimiston käyttöasteen ja toimistosiivouksen tarpeen palvelukokonaisuutta suunniteltaessa. Yksilölliset palvelut takaavat, että toimistotilasi Espoossa pysyvät siisteinä ja puhtaina työpäivästä toiseen. Toimistosiivouksella varmistetaan, että yrityksen työntekijät saavat työskennellä siistissä ja viihtyisässä tilassa. Ammattilaisten suorittama perusteellinen toimistosiivous auttaa myös ehkäisemään tautien ja virusten leviämistä työpaikalla.

Joustavan toimistosiivouksen ja palvelualttiiden siivoojiemme ansiosta espoolaiset yritysasiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme. Olemme kehittäneet toimistosiivousta sekä tarjottavia palvelukokonaisuuksia vuosien saatossa yhä kustannustehokkaimmiksi. Tiedämme kuinka tärkeää toimistojen siisteys ja palveluidemme monipuolisuus on asiakkaillemme. Siksi jokainen toimistosiivous Espoossa suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin perustuen. Ota yhteyttä ja tilaa toimistosiivous kauttamme!

Ammattitaitoista toimistosiivousta Espoossa

Tarjoamme kattavat toimistosiivouspalvelut Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville yrityksille. Hoidamme niin pienten kuin suurten konttorien siivouksen ammattitaitoisten siivoojien johdolla. Suomen BestLaatu Palvelut Oy tarjoaa jokaiselle palvelusopimuksen solmineelle myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa sovitaan toimistosiivoukseen liittyvistä asioista. Yhteyshenkilölle voidaan välittää myös toiveet ja pyynnöt, joihin pyrimme reagoimaan seuraavaan siivouskertaan mennessä.

Toimiston siivoaa aina vakisiivoojat, jotka tuntevat kohteen ja pystyvät vastaamaan toimiston puhtaanapidosta. Tarjoamme siivoojille pitkän työsuhteen, perehdytyksen kohteisiin sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Panostamme vakisiivoojiin emmekä käytä vuokratyövoimaa toimistosiivouksissa. Espoolaiset yritysasiakkaat ovat arvostaneet vakisiivojiemme työpanosta ja siivousjälkeä jo useamman vuoden ajan. Asiakkaat arvostavat vakisiivoojia, jotka tulevat tutuksi myös toimiston työntekijöille. Toimistossa tiedetään, kuka siivouksesta vastaa ja kenelle mahdolliset toiveet voidaan välittää.

Yksilöllinen toimistosiivous ja palvelukokonaisuus Espoossa

Me Suomen BestLaatu Palvelut Oy:ssä tarjoamme toimistosiivousta pienille ja suurille espoolaisille yrityksille. Toimistosiivouksen palvelukokonaisuus sisältää yleensä lattioiden pesun, mattojen imuroinnin, wc-tilojen siivouksen, pölyjen pyyhinnän sekä työtasojen puhdistuksen. Toimistosiivoukseen voidaan sisällyttää myös jääkaapin ja mikron puhdistus, käsipyyhkeiden vaihto, tussitaulujen puhdistus sekä muita tehtäviä, joilla toimistotilat pysyvät siisteinä ja viihtyisinä. Ylläpitosiivous tapahtuu joko päivittäin, viikoittain tai muutaman kerran kuukaudessa riippuen toimiston tiloista ja käyttöasteesta. Ylläpitosiivouksen lisäksi voidaan sopia tehtävistä, joita suoritetaan epäsäännöllisesti. Tällaisia tehtäviä ovat muun muassa toimiston lattioiden vahaus ja ikkunoiden tai mattojen pesu.

Autamme löytämään sopivat ratkaisut ja laadimme yksilöllisen palvelukokonaisuuden yrityksellesi. Räätälöitävät palvelumme takaa kustannustehokkaan toimistosiivouksen. Asiakkaillemme Espoossa tarjoamme laadukasta ja asiakasystävällistä toimistosiivouspalvelua. Saat meiltä ammattitaitoista toimistosiivousta Espoon alueella sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja jätä toimistosiivous huoleksemme!