Toimistosiivous Helsinki

Suomen BestLaatu Palvelut Oy tarjoaa laadukkaat ja kattavat palvelut toimistojen, toimitilojen ja liiketilojen siivoukseen Helsingissä. Suoritamme toimistosiivouksia niin pienissä toimistoissa kuin suuremmissa helsinkiläisissä avokonttoreissa. Pidämme huolen, että tilat ovat toimistosiivouksen jälkeen siistit, puhtaat ja hygieeniset.

Meiltä saat tilattua kaikki tarvittavat palvelut toimistojen ylläpitosiivoukseen aina kahvitahrojen pesusta kokoustilojen ja työpisteiden siivoukseen. Palvelualttiit siivoojamme hoitavat toimistosiivouksen Helsingissä häiritsemättä toimistossa työskentelevien toimintaa. Toimistosiivouksen aikataulu ja ajankohta sovitaan aina erikseen yritysasiakkaan kanssa. Toimistosiivousten lisäksi teemme myös yritys-, taloyhtiö- ja kiinteistösiivouksia. Kerromme mielellämme lisää toimistosiivouksen sisällöstä ja palveluista, joita tarjoamme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Räätälöidyt toimistosiivoukset Helsingissä

Koska jokainen toimistotila Helsingissä on erilainen, räätälöimme toimistosiivouksen aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaisesti. Työntekijöiden viihtyvyyden kannalta on tärkeää, että toimistot ja työpisteet pysyvät puhtaina työpäivästä toiseen. Myös asiakkaita on mukavampi kutsua siisteihin toimistotiloihin vierailulle. Kustannustehokkaiden ja yksilöllisten toimistosiivouspalveluiden ansiosta voimme taata, että jokainen kohde Helsingissä siivotaan huolellisesti ja tarkasti. Tiedämme kuinka tärkeää toimistojen puhtaus on asiakkaillemme.

Toimistosiivoukseen Helsingissä voidaan sisällyttää niin säännöllisesti suoritettavia palveluita kuin epäsäännöllisesti hoidettavia siivouksia. Tavoitteenamme on tarjota kokonaisvaltaiset palvelut toimistojen puhtaanapitoon. Toimistosiivouksen sopimus laaditaan aina erikseen ja se voi pitää sisällään esimerkiksi lattioiden pesun, mattojen imuroinnin, pölyjen pyyhinnän, kokoustilojen siivouksen, käsipyyhkeiden vaihdon ja keittiön puhdistuksen. Me hoidamme kaikki toimistosiivoukseen kuuluvat työt, jottei yrityksen tarvitse tilata yksittäisiä siivouspalveluita muualta.

Ammattitaitoiset vakisiivoojat Helsingissä

Toimistosiivouksen Helsingin kohteissa suorittaa aina vakisiivoojat, jotka tulevat tutuksi myös toimiston henkilökunnalle. Emme käytä vuokratyövoimaa, sillä haluamme tarjota työntekijöillemme pitkän työsuhteen ja mahdollisuuden kehittyä työssään. Myös helsinkiläiset yritysasiakkaamme ovat antaneet positiivista palautetta siitä, että he tietävät kuka toimistosiivouksen suorittaa. Vakisiivoojan lisäksi asiakkaamme saa aina oman yhteyshenkilön, jonka kanssa sovitaan toimistosiivoukseen liittyvistä asioista ja mahdollisista muutoksista.

Pitkäikäisenä siivousalan yrityksenä olemme vuosien mittaan kehittäneet palveluitamme voidaksemme palvella helsinkiläisiä yritysasiakkaitamme monipuolisemmin ja joustavammin. Voimme iloiten sanoa, että tarjoamme tänä päivänä erittäin laadukasta ja ammattitaitoista toimistosiivousta Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous toimistosiivouspalveluistamme! Laadimme palvelukokonaisuuden, joka sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.