Yrityssiivous Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy tekee yrityssiivoukset kaikkialla pääkaupunkiseudulla Vantaalta käsin. Toimimme vuosien kokemuksella ja meillä onkin useita pitkäaikaisia sopimussiivouskohteita ja -kumppaneita. Voit tutustua asiakkaidemme suosituksiin täällä. Kun yrityksesi etsii luotettavaa ja aikaansaavaa siivousyritystä huolehtimaan tuotanto- tai liiketilan puhtaudesta ja ylläpidosta, ota yhteyttä meihin tai tee suoraan tarjouspyyntö.

Toimistosiivous

Säännöllinen ylläpitosiivous pitää toimiston pinnat puhtaana ja työympäristön raikkaana. Toimiston ilmeen ja siisteyden ollessa kunnossa on työntekijöiden helppo keskittyä tehtäviinsä. Teemme toimistosiivouksia reippaalla, mutta huolellisella otteella. Pyydä tarjousta, olipa toimistotilasi minkä kokoinen tahansa!

Myymäläsiivous

Teemme liiketilojen ja myymälöiden ylläpitosiivouksia. Joustamme siivousajoissa yrityksesi aukioloajoista riippuen ja teemme aina sen minkä lupaamme. Anna asiakkaidesi nauttia ammattisiivoojan siistimästä raikkaasta myymälätilasta ja keskity itse toimialallasi kehittymiseen ja hyvään asiakaspalveluun - niin mekin teemme. Myös loppusiivoukset kuuluvat palveluihimme.

Kiinteistö- ja porrassiivous

Pääkaupunkiseudun kiinteistöt ja portaat pidetään kunnossa sinnikkäällä ja säännöllisellä siivouksella. Suomen Bestlaatu Palvelut Oy tarjoaa porrassiivousta ja kiinteistöjen puhtaanapitoa erilaisiin kohteisiin, kuten oppilaitoksiin ja varastoihin. Kysy lisää!

Keittiöt ja hygieniatilat

Hyvä hygienia on erityisen tärkeää kun ollaan tekemisissä elintarvikkeiden ja ruoan tuotantotilojen kanssa. Koulutetut siivoojamme pitävät puhtaana keittiöt ja muut hygieniatilat varmalla ammattitaidolla. Voit tilata meiltä myös suursiivouksen.

Teollisuuskiinteistöjen siivous

Myöskin laajat teollisuuskiinteistöt ovat siivouskohteitamme. Tehokkaat tekijämme ja asianmukainen välineistö takaavat, että haastavatkin kohteet puhdistuvat saapuessamme töihin. Teollisuuskiinteistöjen ylläpitosiivous pitää tuotantotilat viihtyisämpinä ja turvallisempina.

Siivoamme ammattitaidolla:

 • Toimistotilat
 • Liiketilat
 • Koulut ja oppilaitokset
 • Myymälät ja kauppakeskukset
 • Kiinteistöt
 • Varastotilat
 • Porraskäytävät
 • Urheilu- ja harrastushallit
 • Elintarvike- ja hygieniatilat
 • Keittiöt

Kysy lisää tai anna palautetta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy
Virkatie 10
01510 VANTAA

Y-tunnus: 2306351-4
Puh: 045 318 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa