Yrityssiivous Espoo, Vantaa & koko pääkaupunkiseutu

Vantaalta käsin toimiva yrityksemme suorittaa yrityssiivousta Espoon, Helsingin ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Yrityssiivouksen palvelukokonaisuuteen voidaan liittää kaikki mahdolliset tilat, joita yritykselläsi on käytössään, sillä räätälöimme yrityssiivouksen sisällöt aina toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä asiakastilat tai työntekijöidesi käyttämät tilat, niiden siisteys kertoo käyttäjilleen yrityksestäsi. Ei siis ole samantekevää, miten niistä pidetään huolta. Osaava henkilökuntamme varmistaa yrityksesi tahrattoman imagon. Ota yhteyttä  tai pyydä tarjous ammattitaitoisesta yrityssiivouksesta Espoon, Vantaa ja muun pääkaupunkiseudun alueella.

Palvelukokonaisuuden sisältö

Yrityssiivouksen palveluihin voidaan lisätä kaikki mahdolliset tilat, joita yritykselläsi on käytössään huolimatta siitä, ovatko ne asiakas- vai työntekijäkäytössä. Suoritettavat siivoustyöt ja yrityssiivouksen palvelut määritellään toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Teemme yrityssiivouksia Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme puhtaasti palvelua!

Yrityssiivouksen palvelukokonaisuus voi sisältää esimerkiksi seuraavan tyyppiset tilat:

  • liiketilat
  • koulut ja oppilaitokset
  • myymälät ja kauppakeskukset
  • urheilu- ja harrastustilat
  • elintarvike- ja hygieniatilat
  • keittiöt
  • teollisuustilat
  • varastotilat
  • tuotantotilat

Mikä ratkaisee yrityssiivouksessa?

Siistit asiakastilat ovat yksi yrityksen kulmakivistä. Siisteissä tiloissa toimivaan yritykseen on helpompi luottaa eli siisteyteen panostaminen lisää myyntiä. Samoin puhtaissa tiloissa työskentelevät työntekijät ovat tyytyväisempiä ja tehokkaampia. Yrityksesi käytössä olevien tilojen siivoukseen panostaminen siis kannattaa. Sitoutuneet ja asiantuntevat siivoojamme auttavat osaltaan yrityksen tuloksen kasvattamisessa. Voit tilata tarpeita vastaavan yrityssiivouksen meiltä! Suoritamme yrityssiivouksia Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. 

Pitkien asiakassuhteidemme salaisuus ovat tyytyväiset työntekijämme

Olemme luoneet työntekijöillemme mukavat oltavat ja he viihtyvät kanssamme ennätyksellisen pitkiä aikoja. Jokaisella asiakkaallamme on aina oma siivooja, emmekä käytä vuokratyövoimaa. Siivojanne on yksi teistä ja toiveenne saatte välittää aina myös suoraan hänelle.